Dahl&Co’s mission er at hjælpe virksomheder med at blive genkendt. Mange års erfaring har givet os en stærk ballast til at hjælpe kunderne.
Hos Dahl&Co får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet.

Du får totalrådgivning – uanset om du skal købe 2 skjorter eller 1000 julegaver. Vi tager alle opgaver lige seriøst.

Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig 100% tryghed.
Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og der opstår fejl og mangler/reklamationer, løber vi ikke fra vores ansvar. Tværtimod sætter vi stor ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed. Det er nok også en af grundene til, at vores kunder bliver ved med at handle hos os – år efter år.

Vi kan løse en hvilken som helst opgave for dig som kunde. Uanset om du er ude i god tid, eller vi er i sidste øjeblik.

Hvis du har god tid til at vente på varerne, så kan der være en del penge at spare. Vi har mange års erfaring med at handle i Østen, og vi besøger ofte vores samarbejdspartnere ”derude”. Vi besøger ofte vores leverandører for at inspiration, grundigt tjek af varerne og sikre deres arbejdsvilkår er gode. Vi sætter stor ære i at de dygtige medarbejdere har en fornuftig levestandard.

Vi står for hele processen – indkøb, kvalitetskontrol, distribution og logistik helt frem til varerne står i din virksomhed til den aftalte tid. Du skal blot vælge produktet, så klarer vi resten.

top